WEKO3
アイテム / Identification of characteristic aroma components and study on quality stabilization in rice-flavor baijiu / Abstract_印 -_3515720080_2020
Abstract_印 -_3515720080_2020
ファイル | ライセンス |
---|---|
Abstract_印 -_3515720080_2020.英語.pdf (166.3 kB) sha256 00bb76920e2109e370f1a2cde1625db7c116e81f1c588a258cf24f3d30d79a0e |
公開日 | 2020-05-19 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | Abstract_印 -_3515720080_2020.英語.pdf | |||||
本文URL | https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/15165/files/Abstract_印 -_3515720080_2020.英語.pdf | |||||
ラベル | Abstract_印 -_3515720080_2020.英語 | |||||
オブジェクトタイプ | abstract | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 166.3 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|